arrow_backHome

Implementatiespecialist

Solliciteer direct

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben je technisch, goed in plannen, krijg je een grote glimlach als je mensen kunt helpen en leg je graag dingen uit, lees dan snel verder.

Oké. We hebben gave producten, super gemotiveerde (en gezellige) collega's, we missen alleen nog een extra topper die de producten bij de klanten kan implementeren en die nieuwe gebruikers uit kan leggen hoe ze alles uit het product kunnen halen. 

Wat doen we bij JEM-id?

Misschien weet jij dat al lang, maar in het kort:
Wij maken ‘superdikke’ software, waarmee o.a. onze AGF-klanten nog efficiënter en sneller kunnen werken. Voor deze producten ga jij aan de slag:
GreenCommerce (voor commerciële AGF-spelers)
GreenXchange (voor AGF-telers)

Dit hoeven we jou niet uit te leggen

Je snapt dat telers de mooiste groenten willen telen. Hoe handig is het dat zij via ons product (software) nu heel gemakkelijk bestellingen en voorraad kunnen verwerken, transport kunnen regelen en teeltgegevens kunnen beheren. Ook pallets zijn volledig traceerbaar, al met al kan dit telers wel wat uurtjes per dag schelen.

Jij weet ook als geen ander wat belangrijk is voor AGF-bedrijven. Groenten, fruit en aardappels moeten goed en zo snel mogelijk bij de eindklant komen (en uiteraard moet er bij deze bedrijven ook iets verdiend worden, maar dat zeggen we niet hardop). Om goed en snel te kunnen werken, is structuur en inzicht nodig. Doordat onze pakketten dit proces automatiseren, is er direct inzicht en kan er snel bijgestuurd worden. 

Waar jij voor zorgt

Als implementatiespecialist zorg jij dat klanten vlekkeloos overgaan van de oude software naar GreenCommerce of GreenXchange. 
Jij helpt ze, zodat alle medewerkers van het bedrijf precies weten hoe het pakket werkt. Jij bent hierin het aanspreekpunt, de adviseur, de vraagbaak. Je helpt ze, zodat er bij AGF-bedrijven o.a. een goed overzicht is van alle bestellingen die er binnenkomen en de bijbehorende voorraad. Daarnaast zorg je samen met de klant voor een set van documenten, waarmee de totale order-afhandeling geregeld wordt. 

Jij helpt klanten met implementaties, denk daarbij aan het uitleggen van de mogelijkheden en het inrichting van het pakket, zoals het invullen van producten, maten etc. zodat ze na het invoeren gelijk aan de slag kunnen. 

In het kort: Je ziet snel wat voor een klant belangrijk is en denkt heel hard mee en geeft ondersteuning bij het goed inrichten en gebruik van de pakketten.

En omdat wij geloven dat je dit kunt, krijg je hierin verantwoording, maar uiteraard werk je niet alleen. Samen met jouw team kijk je hoe je projecten van begin tot eind succesvol in kunt richten.

Ondertussen lees je het bekende AGF-nieuws en houd je de markt goed in de gaten en denk je mee over nieuwe ontwikkelingen. Goede ideeën worden zeer gewaardeerd! 

Hoe ziet een werkdag eruit

team

Tussen 8 en 9 druppel je binnen om op tijd te zijn voor de stand-up meeting van 9 uur. Je start met koffie en vertelt wat je die dag van plan bent en hebt daarna kort overleg met je team. Daarna bekijk je de planning, check je in je mailbox de vragen van klanten en ga je aan de slag met o.a. het implementeren van het product bij een nieuwe klant. Voor je het weet is het alweer tijd voor de lunch. Je hoopt dat er nog een eitje is en schuift in de kantine aan bij de rest van je collega’s. Na de lunch tik je nog een paar bakken koffie weg en ga je verder met het uitwerken van nieuwe wensen van een bestaande klant. Zodra je bevindingen concreet zijn, geef je de klant hierover advies.

Wat maakt werken bij JEM-id zo leuk

team

Wij zijn een jong en ambitieus team. Onze cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid bepaalt onze manier van werken, omdat wij denken dat dit het beste werkt. Wij zien het als onze taak om mensen te bereiken, mensen te ontzorgen en om mensen te verbinden. Jij deelt deze visie en begrijpt wat jij hieraan kan bijdragen. En als jij goede ideeën hebt, staat heel JEM-id daarvoor open. Of ze nu iets toevoegen in de huidige software, uniek zijn in onze wereld of ons werk kunnen optimaliseren, kom maar op!

Efficiëntie
en
Kwaliteit

Wij vragen van jou

Wij bieden jou

Enthousiast? Solliciteer dan snel! 

Vanja

Stuur jouw motivatie en CV naar Vanja:

vanja@jem-id.nl

0174-642622

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld