arrow_backHome

Digital designer (uren in overleg)

Solliciteer direct

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar je je creativiteit kwijt kan? Lees dan snel verder, want wij zijn hard op zoek naar een webdesigner.

Wat ga je doen?

Je werkt aan onze producten die zich kenmerken door hun enigszins eigenwijze karakter. Producten die niet tot stand zijn gekomen met de ambitie om geld te verdienen maar tot stand zijn gekomen om zaken te veranderen. Zaken waar eigenlijk niemand bij stilstaat omdat “we het eigenlijk altijd zo doen”, maar stiekem wel heel veel slimmer en sneller kunnen door de inzet van design en techniek. Daarbij werk je aan zeer uiteenlopende websites. Van de bakker om de hoek tot een evenementenlocatie met jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Dat betekent dat je een goed inlevingsvermogen moet hebben in de visie van de opdrachtgever en dat je eveneens door de ogen van de bezoeker moet kunnen kijken en denken. Met jouw creatieve gedachte kun je alle kanten op.

Wat maakt werken bij JEM-id zo leuk?

team

Wij zijn een jong en ambitieus team. Onze cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid bepaalt onze manier van werken, omdat wij denken dat dit het beste werkt. Wij zien het als onze taak om mensen te bereiken, mensen te ontzorgen en om mensen te verbinden. Jij deelt deze visie en begrijpt wat jij hieraan bij kan dragen.

Efficientie
en
Kwaliteit

Wij vragen van jou

Wij bieden jou

Enthousiast? Solliciteer dan snel!

Vanja

Stuur jouw CV, motivatie en portfolio naar Vanja

Vanja@jem-id.nl

0174-64 26 22

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld