arrow_backHome

Bekijk hier de werkweek van marketeer Martine

Maak kennis met Martine

Maandag

Hi! Ik ben Martine en ik ben marketeer bij JEM-id. Naast marketing houd ik me ook bezig met projectcoördinatie op de webafdeling. Ben je benieuwd hoe mijn werkweek eruit ziet? Lees dan snel verder!

Maandag: nieuwe week! Het weekend zit er weer op en ‘s ochtends open ik mijn mail en mijn to do-lijstjes: wat staat er ook alweer allemaal op? Na een half uurtje ben ik weer op de hoogte en hebben we een stand-up meeting met de webafdeling. Hierin vertelt iedereen van de webafdeling in het kort wie wat die dag gaat doen. Zo ben ik ook weer op de hoogte van waar mijn collega’s mee bezig zijn.
Naast mijn marketingactiviteiten houd ik mij ook bezig met projectcoördinatie. Dit houdt in dat ik de schakel ben tussen de klant en JEM-id bij het realiseren van een nieuwe website. Daarom heb ik ‘s middags samen met Vanja een afspraak met een klant die graag een nieuwe website wil laten ontwerpen en realiseren. We bespreken de wensen van de klant en aan de hand daarvan werken wij een offerte uit.

‘s Avonds ga ik bootcampen, uiteraard in mijn JEM-id sportkleding, en zit de maandag er al weer op!

Dinsdag

Op dinsdagochtend heb ik met mijn collega’s Merel (nu even niet, want ze is net mama geworden!) en Ellen altijd een marketingoverleg. Een hoop ideeën en we hebben vaak tijd tekort om alles uit te werken ;-) Zo ontstond rond Valentijn het idee van de foto die hiernaast te zien is. Deze hebben we op social media geplaatst. 

Daarna ga ik aan de slag met de marketing voor een van onze producten: Lumen. Met Lumen kunnen webdesigners heel eenvoudig een website bouwen. Je hebt alleen maar kennis van HTML en CSS nodig, dus kennis van programmeren is helemaal niet nodig. Peanuts toch! Momenteel ben ik bezig met een leuke marketingactie, to be continued…!

Woensdag

Sinds de eerste vlog van JEM-id ben ik een van de vaste vloggers van JEM-id. Met de vlogs geven we je een kijkje binnen bij JEM-id, laten we zien wat voor coole producten we maken en laten we natuurlijk ook zien hoe sportief we zijn! Zo’n eerste vlog was wat onwennig, maar we worden er steeds beter in en mijn collega’s raken er steeds meer aan gewend ;-) Vandaag werk ik een nieuwe vlog uit. Op de foto hiernaast zie je hoe collega Damian de vlog in elkaar zet.
P.S. Heb jij onze vlogs al gezien? Bekijk ze hier!

‘s Middags heb ik een meeting met een webklant. Hierbij leg ik het CMS van ons product Lumen uit waarin wij de nieuwe website hebben gerealiseerd. Zo kan de klant zelf de website vullen en aanpassen met eigen teksten en afbeeldingen. Gelukkig is het CMS van Lumen gebruiksvriendelijk dat het geen moeilijke uitleg betreft :-)

Donderdag

Als kerstcadeau organiseren wij voor onze klanten gedurende het jaar een aantal events onder de naam JEM-id Inspires. Tijdens zo’n evenement nodigen wij een spreker uit om een interessant verhaal te komen vertellen over zijn/haar vakgebied. Hierbij richten wij ons vooral op innovaties en de laatste technieken, uiteraard passend bij de sector van onze klanten (sierteelt- en AGF-sector). Het eerste onderwerp was ‘neuromarketing’ en samen met collega's Ellen en Tess had ik de eer om dit event te organiseren. Ik mocht de introductie die avond doen, zie de foto hiernaast. Vanochtend zitten wij bij elkaar om de volgende editie te organiseren.
P.S. Ben je klant van JEM-id en wil je ook bij de volgende JEM-id Inspires zijn? Houd dan deze pagina in de gaten!

‘s Middags check ik de Google Analytics resultaten van de website van JEM-id. Hierbij speur ik af wat ik nog meer kan doen om JEM-id online vindbaar te maken. Daarnaast kan ik dit ook voor klanten doen, zodat we nog gerichter advies kunnen geven. 

Vrijdag

Laatste dag voor het weekend! Nog even één dagje knallen. ‘s Ochtends om 10.00 uur wordt al in de Google Chat-groep ‘Vrijdagmiddag’ geattendeerd op '4 uur bieruur'. Lekker begin van de dag, haha. Eerst nog maar even werken. Vanaf 25 mei is de nieuwe privacywetgeving van kracht en voor onze klanten ben ik aanspreekpunt wat betreft deze wetgeving, dus genoeg te doen!

Na de snack op vrijdag (ja, wij komen hier niet om van de honger!) bespreken we met het webteam de planning voor volgende week. Later in de middag beginnen we met de voorbereidingen voor het Groentjes Festival, want dat organiseren wij (de groentjes/nieuwkomers bij JEM-id; zie foto) vandaag! We hebben leuke spellen bedacht en uiteraard zorgen we daarna voor een koud biertje en muziek van een dj. Het was een mega leuke avond, een geslaagd Groentjes Festival die tot diep in de nacht duurde!
P.S. Het Groentjes Festival vindt (helaas) niet elke vrijdagmiddag plaats hoor ;-) Maar we hebben wel altijd een gezellige vrijdagmiddagborrel!

Onze avonturen volgen?

Wil je meer avonturen van mij en mijn collega's volgen, zoals een gezellige bootcamples (zie foto), bezoek aan de beurs, etc. Of wil je de nieuwe vacatures die online komen in de gaten houden? Volg ons dan op Facebook, Twitter en Instagram! Zo leer je ons nóg beter kennen ;-)

Meer over
JEM-id

Padje afplukken .. in de IT?!

Bekijk hier de werkweek van supportmedewerker Linda

Bekijk hier de werkweek van productspecialist Fernon

Bekijk hier de werkweek van developer Tim

Bekijk hier de werkweek van (stagiaire) marketeer Kim

Touchdown! - Blog Scrum

Bekijk hier de werkweek van (stagiaire) webdesigner Myrthe

Neem een kijkje op onze software afdeling

Bekijk hier de werkweek van digital designer Amber

Wie, wat, waar, waarom is JEM-id?

Schrijf een killer motivatiebrief in 5 stappen

Bekijk hier de werkweek van marketeer Martine

arrow_upward

JEM-id maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord