arrow_backHome

Bekijk hier de werkweek van (stagiaire) marketeer Kim

Maak kennis met Kim

Wie ben ik?

Hi, ik ben Kim en ik ben een stagiaire op de marketingafdeling bij JEM-id! Ik krijg onwijs veel leuke werkzaamheden om uit te voeren. Benieuwd hoe mijn werkweek eruit ziet? Lees dan gauw verder!  

Maandag

Een nieuwe week is weer van start gegaan, yes!

Zo beginnen wij elke ochtend om 9 uur met een stand-up op de webafdeling. We vertellen hier kort aan elkaar wat we die dag op de planning hebben staan. Zo ben je goed op de hoogte wat je collega’s gaan doen, onwijs handig!


Zodra ik aan een bureau zit, ga ik gelijk aan de slag met het Kids Tech Event. Dit event organiseert JEM-id voor kinderen van onze grootste klanten. Hier kunnen de kinderen kennis maken met programmeren. Ze leren hoe ze robots kunnen laten bewegen, bouwen LEGO voertuigen die aangedreven worden door een motortje en bouwen klimaatcomputers! Dit project heb ik samen met marketeer Martine opgepakt. Wij regelen het van begin tot eind! Aan werk geen gebrek dus :-)


Voor de rest check ik mijn mailbox en bekijk ik mijn to do lijst wat ik nog meer kan oppakken vandaag. Ik zie dat ik kan gaan beginnen aan een opdracht van één van onze pakketten, GreenCommerce. Hierbij ga ik op zoek naar potentiële klanten waar GreenCommerce effectief voor zouden kunnen zijn.

Dinsdag

Ik begin de dag met het checken van mijn agenda en mailbox. Hierna heb ik marketing bespreking met mijn collega’s Jill, Martine en Merel. Wij bespreken elke week hoe het er voor staat met de marketing, waar we mee bezig zijn of zijn aan het brainstormen voor nieuwe ideeën! Hier bespreken we onderwerpen zoals vacatures, vlogs, kerstacties, Kids Tech Event etc.


Zodra we klaar zijn met de marketingbespreking, ga ik aan de slag met het plaatsen van een post op social media. Hierna heb ik tijd om te werken aan mijn stageverslag.  Aan het einde van de middag krijg ik nog een leuke opdracht van Floriday; het aantrekken van potentiële gebruikers voor het platform. Klinkt heel eenvoudig, maar hoe krijg je het daadwerkelijk voor elkaar?

Woensdag

Kerst is coming! We doen voor verschillende pakketten wat leuks voor kerst! Zo heb ik voor FloraXchange vragen bedacht voor de kerstactie!


Vandaag zijn we weer op volle toeren bezig voor het Kids Tech Event. Martine en ik zijn vandaag hard bezig met het in elkaar zetten van de goodiebags, het uitprinten van de naamstickers, het maken van de groepsindeling, pand indeling etc.  

Donderdag

Donderdagochtend hebben wij van onze collega Jeroen, een security sessie gekregen. Al eerder kregen we hier al een vragenlijst opgestuurd die we moesten beantwoorden. Hier kwamen goede punten uit die we bespraken met elkaar, maar er is natuurlijk ook altijd ruimte voor verbetering. Zo blijven we met elkaar alert en up-to-date. 

Zodra de security sessie was afgelopen ben ik begonnen met het vullen van een website van één van onze klanten. De klant heeft genoeg teksten en afbeeldingen aangeleverd voor een te gekke website. 

In de middag ben ik mee geweest naar een afspraak samen met mijn collega Vanja. De klant zou graag een nieuwe website willen. Tijdens het gesprek heb ik ik meegedacht over de betreffende website. Zodra we terug waren, ben ik aan de slag gegaan met het zoeken van beeldmateriaal voor het jaarverslag in de vorm van een filmpje! Altijd leuk zo'n hoogtepunten filmpje ;-)

Vrijdag

Elke vrijdagochtend heb ik samen met mijn collega’s Jill en Martine social media bespreking. We gaan brainstormen wat we die week gaan posten. Wordt het een vacature, een vlog of toch een foto van de kerstsokken van Fernon?

In de decembermaand hebben wij een social actie lopen! JEM-id post 3 weken lang, elke werkdag, een bericht op social media voor onze actie #JEMidChristmasCountdown. Hiermee tellen we af naar kerst en laten we tegelijkertijd onze bedrijfscultuur zien. Genoeg voor te doen dus!

Wow, de tijd vliegt hier voorbij! Het is alweer half 1 en dat betekent snack tijd! Iedereen kiest wat lekkers uit voor de lunchpauze! En daar is niemand vies van bij JEM-id ;-).  

Eenmaal terug op mijn plek is het tijd voor het maken van een mailing. Hierna heb ik een website van één van onze klanten gevuld met content.

Om 4 uur is het tijd voor het welbekende bier-rondje! Het groentje (die als laatst is toegevoegd aan het team) is de sjaak! Ik loop langs iedereen in het bedrijf om alvast een lekker drankje neer te zetten op het bureau. Deze taak moet uiterst serieus genomen worden, dus het moet er wel echt vóór 4 uur staan!

Meer over
JEM-id

Bekijk hier de werkweek van (stagiaire) marketeer Kim

Schrijf een killer motivatiebrief in 5 stappen

Touchdown! - Blog Scrum

Bekijk hier de werkweek van developer Tim

Bekijk hier de werkweek van digital designer Amber

Bekijk hier de werkweek van (stagiaire) webdesigner Myrthe

Bekijk hier de werkweek van back-end developer Nick

Padje afplukken .. in de IT?!

Bekijk hier de werkweek van Functioneel beheerder Fernon

Neem een kijkje op onze software afdeling

Bekijk hier de werkweek van supportmedewerker Linda

arrow_upward

JEM-id maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord