arrow_backHome

Knallen als 
webdesign stagiair(e)

Hoe dan?

Ben jij onze nieuwe creatieveling?

Wil jij alles weten over responsive technieken, heb je oog voor detail en kun je niet wachten om jouw creatieve designs en die van collega’s tot leven te laten komen?

Dan zit je hier aan het goede adres!

Wat maakt stage lopen bij JEM-id zo leuk?

Je werkt in een team van specialisten aan mooie projecten. Je hoeft niet bang te zijn om met oude meuk te werken. Bij JEM-id werken we namelijk met de nieuwste technieken. We maken gebruik van een CMS dat je waarschijnlijk zo onder de knie hebt en waardoor je zonder de hulp van collega developers de meeste functionaliteiten zelf kunt bouwen. En nee, het is geen Wordpress of ander template driven systeem 😎. We zijn hierdoor als team super flexibel én hebben veel ruimte voor creativiteit om voor onze klanten mooie websites en applicaties te maken.

Waarom we de leukste zijn 🏆

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant. Je komt te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we veel vrijheid hier: genoeg flexplekken, onbeperkt vrije dagen en een dagje thuiswerken omdat de loodgieter komt, is geen probleem. Daarnaast staat JEM-id bekend om veel gezellige borrels, uitjes en feestjes. Kan ook niet anders met onze bioscoop en dakterras 😜

P.S. Wist je trouwens dat we op vrijdagmiddag altijd lunchen met lekkers van de snackbar?  

Jouw stagedag kan er zo uitzien

Tussen 8 en 9 neem jij plaats achter je bureau op de web-afdeling. Op deze afdeling werken de digitale creatievelingen bij elkaar om aan de meest gave projecten te werken. Je start je dag met je persoonlijke ochtendritueel, zoals iedereen dat doet. Bakkie koffie, of ff lekker op de pot. Doe je ding. Je neemt een kijkje op de web-planning die je afgelopen week met het team hebt samengesteld en bepaalt voor jezelf waar je aan wilt werken. Voor een klant heb je de opdracht gekregen om een nieuwe pagina te bouwen. De UX designer heeft een ontwerp gemaakt dat tot leven gebracht moet worden. Jij werkt aan de front-end en checkt natuurlijk af en toe je telefoon. Crap, weer geen matches🔥. Je past je zoekafstand een beetje aan, je zit hier immers midden in het Westland en kijkt daarna snel of de website die je bouwt ook nog een beetje smoelt op een telefoon. Omdat het toch nog niet helemaal naar je zin staat, kijk je er even samen met een collega naar. Na de laatste paar testjes is het alweer tijd voor de lunch waar je gezellig aanschuift bij de rest van jouw collega’s. Jij haalt geen platgedrukte boterham uit jouw tas, maar smeert gewoon een verse. Wij dekken namelijk de tafel, speciaal voor jou. En als je geluk hebt kun je zelfs een eitje scoren! Nadat je je buik rond hebt gegeten, ga je weer aan de slag. De website die je aan het bouwen was, komt (tijdelijk) je neus uit. Tijd voor iets anders. Je start met het ontwerpen en optimaliseren van de front-end van ons nieuwe platform FreshBabel. Samen met de digital designer spar je wat over de visuals die voor het platform gemaakt zijn. Aan het einde van de middag heb je nog een overleg met een klant ingepland. Tijdens dit overleg vertelt de klant wat voor dikke features hij nog op zijn website wilt hebben en jij maakt tegelijkertijd een paar aantekeningen. Tussendoor schenkt jouw collega nog een verse kop koffie of thee voor jullie in en binnen een mum van tijd is het alweer het einde van de dag.

Wij vragen van jou

 • Een student te zijn aan een webdesign gerelateerde MBO of HBO-opleiding
 • Alles te willen weten van HTML5, CSS3 en aanvullende technieken
 • Ervaring met LESS en/of SASS (pré)
 • Ervaring met Adobe Photoshop (Illustrator, XD is een pré)
 • Een portfolio waaruit blijkt hoe goed je bent
 • Een beetje kennis van UX en Google Analytics
 • Gevulde koek als je een foutje maakt (van fouten leren we)

Wij bieden jou

 • Uitdagend werk met ruimte voor ideeën
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen
 • Leuke uitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel🍻
 • Werken op locatie met bioscoop én dakterras
 • Een heerlijke lunch incl. een eitje (als je op tijd bent tenminste)
 • Gevulde koek als je collega een fout maakt
 • En niet onbelangrijk; stagevergoeding !🤑
 • Een stage bij één van de meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals

En... vette producten

Samen met Royal FloraHolland digitaliseren we een 100 jaar oude veiling

Meer over Floriday

Met FreshBabel verbinden we de AGF-sector op een nieuwe manier met elkaar

Meer over FreshBabel

Met GreenCommerce automatiseren we bedrijfsprocessen in de AGF-sector

Meer over GreenCommerce

Met HortiHeat maken we de heetste marketingtools

Meer over HortiHeat

FloraXchange is de rijkste sierteeltcatalogus voor exporteurs

Meer over FloraXchange

Maak jij het verschil?

Solliciteer dan 😜

Stuur je CV en motivatie naar Vanja:

vanja@jem-id.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Of zoals wij subtiel zouden zeggen: opbokken!

arrow_upward