arrow_backHome

Knallen als 
Supportmedewerker FloraXchange

Hoe dan?

Word jij onze nieuwe collega?

Houd je ervan om mensen te helpen, ben je communicatief sterk en wil jij altijd het onderste uit de kan halen? Dan is deze vacature echt iets voor jou! 

(Ben je er al over uit? Solliciteer direct!!).

Wat houdt deze baan in?

Als supportmedewerker word jij dé productkenner van één van onze software producten. Jij krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en wordt het aanspreekpunt voor klanten wanneer zij vastlopen in het systeem. Heb je zelf een goed idee voor een nieuwe innovatie? Gooi het in de groep, daar hebben we wat aan. Bij JEM-id werken we met een speciaal programma waardoor wij, met toestemming van de klant, kunnen meekijken in het systeem van de klant. Hierdoor kunnen wij nét dat extra stukje service bieden en is de glimlach van de klant ook nét een beetje groter.

Dus niet als 🙂 maar meer als 😄. Dat is waar we met z'n allen voor gaan!

Waarom we de leukste zijn🏆

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant. Je komt te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we veel vrijheid hier: genoeg flexplekken, onbeperkt vrije dagen en een dagje thuiswerken omdat de loodgieter komt, is geen probleem. Daarnaast staat JEM-id bekend om veel gezellige borrels, uitjes en feestjes. Kan ook niet anders met onze bioscoop en dakterras 😜

P.S. Wist je trouwens dat we op vrijdagmiddag altijd lunchen met iets lekkers van de snackbar?

Jouw werkdag kan er zo uitzien

Tussen 8 en 9 arriveer jij op locatie van JEM-id. Je schiet gelijk jouw afdeling in waar een collega al voor je klaarstaat met een dampende kop koffie of thee ☕. Nadat jij jouw computer hebt opgestart, check je gelijk even de support box. Een kweker heeft een vraag over een functie in het systeem en vraagt of jij hem daarmee kunt helpen. En óf jij dat kan! Je belt hem meteen op om samen door de nieuwe functie heen te lopen. De kweker is super blij met jou, omdat hij door jouw hulp weer snel verder kan met werken. Binnen een half uur heb jij het voor elkaar gekregen om van een frons een glimlach te maken. Dat noemen wij bij JEM-id nou #lekkerbezig 👏

Ondertussen beginnen de mailtjes en telefoontjes binnen te stromen en jij ziet het als een sport om iedere klant nét dat extra stukje service te bieden. Jij knippert met je ogen en binnen een mum van tijd is het alweer tijd voor de lunch. Jij schuift gezellig aan bij de rest van jouw collega’s en kan nog nét het laatste eitje scoren. Na de lunch zit, óf sta je weer achter je bureau om de ingekomen mailtjes te beantwoorden. Nadat jij alle vragen in de support box hebt weggewerkt, houd je tijd over om de applicatie in te duiken 🏊‍♂️. Jij kan precies uitzoeken welke kwekers vastlopen in het systeem en ze extra service bieden door zelf het initiatief te nemen. De kweker is extra verrast dat jij hem verder op weg helpt en noemt jou zelfs zijn “reddende engel”.

Met een goed gevoel duik jij de bioscoop in om een presentatie te geven over een nieuwe functionaliteit in Floriday en beantwoord je de laatste paar vragen van de bezoekers. Nadat de kwekers het pand hebben verlaten, check je nog snel even de support box en is het alweer het einde van de dag.

Benieuwd naar de werkweek van supportmedewerker Linda? Check dan deze pagina.

Wij vragen van jou

 • Minimaal een MBO diploma te hebben
 • Zelfstandig te kunnen werken
 • Servicegericht te zijn
 • Niet bang te zijn om initiatief te nemen
 • Sterke communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels)
 • Gevulde koek als je een fout maakt (van fouten leren we)

Wij bieden jou

 • Uitdagend werk met ruimte voor nieuwe ideeën
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen (o.a. cursussen en trainingen)
 • Leuke uitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel 🍻
 • Werken op locatie met dakterras én bioscoop
 • Een heerlijke lunch incl. een eitje (als je op tijd bent tenminste)
 • Gevulde koek als je collega een foutje maakt
 • Een baan bij één van de meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals

En... vette producten

Samen met Royal FloraHolland digitaliseren we een 100 jaar oude veiling

Meer over Floriday

Met FreshBabel verbinden we de AGF-sector op een nieuwe manier met elkaar

Meer over FreshBabel

Met GreenCommerce automatiseren we bedrijfsprocessen in de AGF-sector

Meer over GreenCommerce

Met HortiHeat maken we de heetste marketingtools

Meer over HortiHeat

FloraXchange is de rijkste sierteeltcatalogus voor exporteurs

Meer over FloraXchange

Maak jij het verschil?

Solliciteer dan 😜

Stuur je CV en motivatie naar Vanja:

vanja@jem-id.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Of zoals wij subtiel zouden zeggen: opbokken!

arrow_upward

JEM-id maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord