arrow_backHome

Vlammen als
software engineer

Hoe dan?

Kraak jij de code?

Ben jij developer in hart en nieren, werk jij graag met nieuwe technieken en noemen jouw vrienden jou ook wel de ‘software maestro’? Lees dan snel verder!

Dit is geen doorsnee JEM-id vacature. In samenwerking met Royal FloraHolland, de coöperatie voor kwekers binnen de sierteelt, zijn we het platform Floriday aan het ontwikkelen. Voor dit platform zijn wij op zoek naar software ontwikkelaars die willen leren van de JEM-id professionals om vervolgens door te stromen naar het tech-team van Royal FloraHolland. Deze functie bij JEM-id zal variëren van 2 - 3 jaar, afhankelijk van je niveau en persoonlijke ontwikkeling. Een unieke kans om de kneepjes van het vak te leren van onze Floriday experts, zodat je jouw kennis kan gaan gebruiken voor het Royal FloraHolland tech-team. Grijp jij de kans om de sierteeltsector verder te digitaliseren door middel van technische innovaties?

Wat maakt deze functie bij JEM-id zo leuk?

Je hoeft niet bang te zijn dat je met oude software gaat werken. We werken met de nieuwste (front- en back-end) technieken zoals Angular, React, REST API's en .NET Core (C#). Verder werken we met services zoals Kafka en Amazon Web Services. Verwacht geen groep van typische nerds, maar een jong team waarin je er samen alles aan doet om Floriday steeds beter te maken. Ook in tijden van Corona kan jij flink aan de bak. Via video calls spar jij met jouw (Royal FloraHolland) collega’s over nieuwe functionaliteiten en met Trello houd je de planning in de gaten.

Waarom we de leukste zijn

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant. Je komt de eerste jaren te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we veel vrijheid hier: genoeg flexplekken, onbeperkt vrije dagen en thuiswerken, is geen probleem. Daarnaast staat JEM-id bekend om veel gezellige (digitale) borrels, uitjes en feestjes. Kan ook niet anders met onze bioscoop en dakterras 😜

P.S. Wist je trouwens dat we op vrijdagmiddag altijd lunchen met iets lekkers van de snackbar?

Jouw werkdag kan er zo uitzien

Om 9 uur ga je alvast klaar zitten voor de digitale stand-up via video call. Voorlopig werken we nog gedeeltelijk thuis vanwege de corona-pandemie, vandaar dat het extra belangrijk is om goed te communiceren met jouw collega’s van JEM-id én Royal FloraHolland. Jij vertelt wat je die dag op de planning hebt staan en vraagt of een mede developer later nog een gaatje voor je heeft om een nieuwe functionaliteit voor Floriday te bespreken. Een nieuwe week is weer begonnen, genoeg te doen dus!💪

Deze week staat er een groot project voor Floriday op de planning. Je spreekt via Slack iets af met een collega van Royal FloraHolland en zet je koptelefoon op om als een malle aan de slag te gaan met programmeren in C#.

Na de lunch heb je een digitale afspraak met een mede developer ingepland en sparren jullie over jouw nieuwe idee voor Floriday. Gelukkig delen jullie dezelfde visie, en kunnen jullie na een uurtje een mooi plan uitrollen. Na de afspraak begin je meteen met programmeren en beland je helemaal in de flow. Jij kijkt op de klok, alweer zo laat? Tijd om naar huis te gaan!

Benieuwd naar een werkweek van één van onze ontwikkelaars? Check deze pagina.

Wij vragen van jou

 • Ervaring met .NET Core (C#)
 • Kennis te hebben van Amazon Web Services (pré)
 • Kennis van JavaScript frameworks zoals Angular of React (pré) 
 • SQL queries te maken en ervaring te hebben met web-ontwikkeling
 • Gevulde koeken als je een blunder maakt (van fouten leren we 😉)

Wij bieden jou

 • Unieke doorgroei-kans bij de coöperatie voor kwekers in de sierteeltsector
 • Uitdagend werk met ruimte voor nieuwe ideeën
 • Werken met de nieuwste technieken
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen (o.a. cursussen en trainingen)
 • Werken aan het totaalplaatje van een softwareproduct
 • Gevulde koek als je collega een blunder maakt
 • Een functie bij één van de meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals

En... vette producten

Samen met Royal FloraHolland digitaliseren we een 100 jaar oude veiling

Meer over Floriday

Met FreshBabel verbinden we de AGF-sector op een nieuwe manier met elkaar

Meer over FreshBabel

Met GreenCommerce automatiseren we bedrijfsprocessen in de AGF-sector

Meer over GreenCommerce

Met HortiHeat maken we de heetste marketingtools

Meer over HortiHeat

FloraXchange is de rijkste sierteeltcatalogus voor exporteurs

Meer over FloraXchange

Maak jij het verschil?

Solliciteer dan 😉

Stuur je CV, motivatie + GitHub naar Vanja:

vanja@jem-id.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Of zoals wij subtiel zouden zeggen: opbokken!

arrow_upward

JEM-id maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord