arrow_backHome

Knallen als 
ICT-medewerker

Hoe dan?

Word jij onze ICT topper?

Wil je een product van top tot teen leren kennen, ben je goed met softwaresystemen en vind je het leuk om klanten blij te maken? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

(Ben je er al over uit? Solliciteer direct!!).

Wat houdt deze baan in?

Als ICT-medewerker word jij dé productkenner van één van onze software producten. Jij krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en wordt het aanspreekpunt voor klanten wanneer zij vastlopen in het systeem. Heb je zelf een goed idee voor een nieuwe innovatie? Gooi het in de groep, daar hebben we wat aan. Bij JEM-id werken we met een speciaal programma waardoor wij, met toestemming van de klant, kunnen meekijken in het systeem van de klant. Hierdoor kunnen wij nét dat extra stukje service bieden en is de glimlach van de klant ook nét een beetje groter.

Dus niet als 🙂 maar meer als 😄. Dat is waar we met z'n allen voor gaan!

Waarom we de leukste zijn🏆

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant. Je komt te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we veel vrijheid hier: genoeg flexplekken, onbeperkt vrije dagen en een dagje thuiswerken omdat de loodgieter komt, is geen probleem. Daarnaast staat JEM-id bekend om veel gezellige borrels, uitjes en feestjes. Kan ook niet anders met onze bioscoop en dakterras 😜

P.S. Wist je trouwens dat we op vrijdagmiddag altijd lunchen met lekkers van de snackbar?  

Jouw werkdag kan er zo uitzien

Om half 8 druppel jij het pand van JEM-id binnen en ga jij achter jouw bureau zitten óf staan. Je start je computer op en ziet dat er een melding voor een update naar voren komt. Deze voer jij als #Mr(s)Cybersecurity natuurlijk gelijk uit. Tijd voor koffie, of thee natuurlijk, je loopt een rondje langs je collega's en schenkt voor hen en jezelf een lekker bakkie in. Ondertussen is je mailbox al lekker volgelopen en jij begint met het beantwoorden van een aantal vragen. Om 9 uur is het tijd voor de stand-up. Hier vertel jij dat je ’s middags een demo mag geven over een nieuwe GreenCommerce module die ontwikkeld is. Jij bent natuurlijk de kenner op het gebied van deze nieuwe module, dat wordt dus een eitje! Over eitjes gesproken… Om 12:30 uur sprint jij naar de kantine voor een verse boterham én een gekookt eitje. Na de lunch ga je verder met het uitwerken van nieuwe wensen van een bestaande klant. Wat toevallig, krijg je precies een belletje van hem. Hij loopt vast, omdat hij een foutmelding krijgt bij het invoeren van een order. Jij helpt hem door met hem mee te kijken in het systeem. Je ziet het al, je verandert een paar instellingen en geeft hem advies hoe hij de orders in de toekomst het beste in kan voeren. Hij geeft jou een virtueel schouderklopje en jullie wensen elkaar een fijne dag. In de tussentijd wordt er ook nog een vers bakkie koffie door jouw collega ingeschonken. Dubbele winst!💥

In de middag ga je samen met je collega naar de locatie van een klant en geef je een demo van een nieuwe module. Jij weet alles tot in de puntjes uit te leggen en beantwoordt nog een aantal vragen. Indien je op tijd terug bent op kantoor check jij nog snel je mailbox. Wanneer je ziet dat deze netjes is bijgewerkt, stap je met een goed gevoel op de fiets naar huis.

 

Wij vragen van jou

 • Minimaal een MBO-opleiding te hebben afgerond
 • Zelfstandig te kunnen werken
 • Klantgericht te zijn
 • Initiatief te nemen
 • Communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels in woord en geschrift)
 • Gevulde koek als je een fout maakt (van fouten leren we)

Wij bieden jou

 • Uitdagend werk met ruimte voor nieuwe ideeën
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen (o.a. cursussen en trainingen)
 • Leuke uitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel🍻
 • Werken op locatie met dakterras én bioscoop
 • Een heerlijke lunch incl. een eitje (als je op tijd bent tenminste)
 • Gevulde koek als je collega een foutje maakt
 • Een baan bij één van de meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals

En... vette producten

Samen met Royal FloraHolland digitaliseren we een 100 jaar oude veiling

Meer over Floriday

Met FreshBabel verbinden we de AGF-sector op een nieuwe manier met elkaar

Meer over FreshBabel

Met GreenCommerce automatiseren we bedrijfsprocessen in de AGF-sector

Meer over GreenCommerce

Met HortiHeat maken we de heetste marketingtools

Meer over HortiHeat

FloraXchange is de rijkste sierteeltcatalogus voor exporteurs

Meer over FloraXchange

Maak jij het verschil?

Solliciteer dan 😜

Stuur je CV en motivatie naar Vanja:

vanja@jem-id.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Of zoals wij subtiel zouden zeggen: opbokken!

arrow_upward