arrow_backHome

Vlammen als
Functioneel beheerder

Hoe dan?

Word jij onze ICT topper?

Wil jij een softwareproduct van top tot teen leren kennen, ben je servicegericht en vind je het leuk om mensen te helpen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

(Ben je er al over uit? Solliciteer direct!!!)

Wat maakt werken bij JEM-id zo leuk?

Als Functioneel beheerder word jij dé productkenner van onze AGF software GreenCommerce. Jij krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en wordt het aanspreekpunt voor klanten wanneer zij vastlopen in het systeem. Heb je zelf een goed idee voor een nieuwe innovatie? Gooi het zeker in de groep, daar hebben we wat aan. Bij JEM-id werken we met ISL online waardoor wij, met toestemming van de klant, kunnen meekijken in het systeem van de klant. Hierdoor kunnen wij nét dat extra stukje service bieden en is de glimlach van de klant ook nét een beetje groter. Dus niet als 🙂, maar meer als 😄. Dat is waar we voor gaan.

Waarom we de leukste zijn

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant. Je komt te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we veel vrijheid hier: genoeg flexplekken op kantoor, onbeperkt vrije dagen en thuiswerken, is geen probleem. Daarnaast staat JEM-id bekend om veel gezellige (digitale) borrels, uitjes en feestjes. Kan ook niet anders met onze bioscoop en dakterras 🎥🍿

P.S. Wist je trouwens dat we op vrijdagmiddag altijd lunchen met iets lekkers van de snackbar?

Jouw werkdag kan er zo uit zien

Om half 8 schuif jij achter jouw PC op jouw thuiswerkplek; we zitten namelijk nog midden in de corona-pandemie waardoor we grotendeels thuiswerken. Als Functioneel beheerder begin je één keer per week iets eerder dan veel van jouw collega’s om de telefoon aan te nemen en klaar te staan voor vroege support. Heerlijk opstarten wanneer de Slack nog helemaal leeg is en je je volledig kan storten op een uitzoekklus. Een GreenCommerce klant heeft een probleem met de printerinstellingen en heeft jou gevraagd om hulp. Jij belt hem even op en legt hem uit welke instellingen hij moet veranderen. Hij is blij dat je hem zo snel kon helpen en jullie nemen afscheid. Je houdt de telefoon en supportbox in de gaten en begint met het beantwoorden van een aantal vragen. Om 9 uur is het tijd voor de digitale stand-up. Hier vertel jij dat je een aantal klanten mag gaan updaten naar een nieuwe GreenCommerce release. Jij begint met het in kaart brengen van ontwikkelingen die interessant kunnen zijn voor deze klanten, zodat jij ze van te voren kan informeren over de mogelijkheden.

Na de lunch ga je verder met het uitwerken van nieuwe wensen van een bestaande klant. Tussendoor krijg je een belletje van een andere klant. Hij zit met zijn handen in het haar omdat hij steeds een foutmelding krijgt bij de orderinvoer. Jij helpt de man direct door met hem mee te kijken in het systeem via ISL online. Je weet een aantal instellingen te veranderen en binnen een paar minuten heb jij de klant weer op weg geholpen 👌. Hij geeft jou een virtueel schouderklopje en je stuurt hem nog een mailtje met extra uitleg zodat hij er later nog eens naar kan kijken. Aan het einde van de dag heb je een digitale Weekbespreking met een aantal collega’s via Google Meet. Tijdens deze bespreking worden de lopende zaken benoemd en actiepunten gemaakt voor de aankomende week. Jij weet nu precies wat er deze week van je wordt verwacht! Je checkt nog even de supportbox en wanneer je ziet dat deze netjes is bijgewerkt, sluit je met een goed gevoel jouw PC af.

Wij vragen van jou

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau te hebben
 • Zelfstandig te kunnen werken
 • Klantgericht te zijn
 • Initiatief te nemen
 • Goede communicatieve vaardigheden te hebben (Nederlands en Engels in woord en geschrift)
 • Affiniteit te hebben met de AGF sector (pré)
 • Gevulde koek als je een fout maakt (van fouten leren we 😉) 

Wij bieden jou

 • Uitdagend werk met ruimte voor nieuwe ideeën
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen (o.a. cursussen en trainingen)
 • Leuke (corona proof) uitjes en gezellige borrels🍻
 • Werken op locatie met dakterras én bioscoop
 • Gevulde koek als je collega een fout maakt
 • Een baan bij één van de meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals

En... vette producten

Samen met Royal FloraHolland digitaliseren we een 100 jaar oude veiling

Meer over Floriday

Met FreshBabel verbinden we de AGF-sector op een nieuwe manier met elkaar

Meer over FreshBabel

Met GreenCommerce automatiseren we bedrijfsprocessen in de AGF-sector

Meer over GreenCommerce

Met HortiHeat maken we de heetste marketingtools

Meer over HortiHeat

FloraXchange is de rijkste sierteeltcatalogus voor exporteurs

Meer over FloraXchange

Maak jij het verschil?

Solliciteer dan 😜

Stuur je CV en motivatie naar Vanja:

vanja@jem-id.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Of zoals wij subtiel zouden zeggen: opbokken!

arrow_upward

JEM-id maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord