arrow_backHome

Shinen als
front-end stagiair(e)

Hoe dan?

Ben jij onze digitale held(in)?

Weet jij alles over responsive technieken, heb je oog voor detail en kun je niet wachten om creatieve designs tot leven te laten komen?

Dan zit je hier aan het goede adres!

Wat maakt stage lopen bij JEM-id zo leuk?

Je werkt in een team van specialisten aan mooie projecten. Je hoeft niet bang te zijn om met oude technieken te werken. Bij JEM-id werken we namelijk met de nieuwste technieken zoals React, Typescript, Material-UI en JSS / CSS in Javascript. Verwacht geen groep van typische nerds, maar een jong team waarin je aan afwisselende projecten werkt. Zo werk je de ene dag bijvoorbeeld aan FreshBabel en ga je de volgende dag keihard aan de bak voor HortiHeat of Floriday om nieuwe functionaliteiten in te bouwen. Verder kun je tijdens je werk ongestoord je focus behouden, omdat we de vaste telefoons op onze afdeling hebben weggedaan👋📞

Waarom we de leukste zijn 🏆

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant. Je komt te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we veel vrijheid hier: genoeg flexplekken, onbeperkt vrije dagen en een dagje thuiswerken omdat de loodgieter komt, is geen probleem. Daarnaast staat JEM-id bekend om veel gezellige borrels, uitjes en feestjes. Kan ook niet anders met onze bioscoop en dakterras 😜

P.S. Wist je trouwens dat we op vrijdagmiddag altijd lunchen met lekkers van de snackbar?  

Jouw stagedag kan er zo uitzien

Om half 9 kom jij het JEM-id pand binnenlopen en worden jouw benen door een vreemde aantrekkingskracht gestuurd naar de koffiepot. Echt waar, jij had hier geen controle over. Maar nu je er toch staat, kun je net zo goed een bakkie voor je collega’s inschenken. Maak je geen zorgen, dat doen ze ook voor jou. Nadat je een bakkie achterover hebt gedrukt, sprint je naar de afdeling. Daar tik je eerst jouw collega op de linker schouder, terwijl je aan de rechterkant staat. Echt een flauwe domme grap, maar hij werkt wel. Score! Jij begint de dag met het checken van een aantal Merge Requests van je collega’s in Githost (soort Github, maar toch wel anders). Jij zit lekker in je focus, totdat je een tik op de linkerschouder krijgt van jouw collega. Shit, trap je in je eigen grap. Lullig. Je werd aangetikt omdat het 9 uur is en dat betekent: stand-up! Tijdens de stand-up sta je met je team om kort de stand van zaken te bespreken.

Na de stand-up ga je snel verder met het programmeren van een nieuwe feature waar je gisteren aan begonnen was. Rond 13:00 uur probeer je een eitje te scoren en vertel je aan je stagebegeleider hoe ver je wel niet bent in Uncharted 4. Tot je verbazing ben je nog helemaal niet zo ver als dat je denkt en het zweet begint al op je voorhoofd te broeien. Je voelt aan alles dat er een game-marathon aan zal komen vanavond. Na de lunch duik je het Aquarium in met Bas en Dennis. Dit zijn geen bedrijfsgoudvissen, maar twee collega’s waar jij een UI meeting mee hebt. Jij duikt ook niet letterlijk in een aquarium, kom op zeg, we zijn hier geen dierentuin. In deze vergaderruimte sparren jullie over de UI / UX van Floriday om deze verder te verbeteren. Hier komen een aantal nieuwe componenten uitrollen waar jij weer mee aan de slag kunt. De rest van de middag houd jij je bezig met het inbouwen van een grote feature samen met het back-end team van Royal FloraHolland. Zij leveren de API op met een ‘swagger.json.’ Deze gooi je in NSwagStudio zodat er een mooie TypeScript API Client uitkomt die je makkelijk aan kunt roepen in de front-end. Om 17:00 uur maak jij de laatste puntjes af en spring jij weer op de fiets richting huis.

Wij vragen van jou

 • Een ICT-opleiding te volgen 👨‍💻
 • Alles te (willen) weten van HTML5, CSS3 en aanvullende technieken
 • Ervaring met JavaScript frameworks zoals Angular en React
 • Een beetje kennis van UX en Google Analytics
 • Ervaring met LESS en/of SASS (pré) 
 • Een portfolio waaruit blijkt hoe goed je bent
 • Gevulde koek wanneer je een foutje maakt (van fouten leren we)

Wij bieden jou

 • Uitdagend werk met ruimte voor ideeën
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen
 • Werken op locatie met dakterras én bioscoop
 • Leuke uitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel🍻
 • Een heerlijke lunch incl. een eitje (als je op tijd bent tenminste)
 • Gevulde koek als je collega een fout maakt
 • En niet onbelangrijk; stage vergoeding! 🤑
 • Een stage bij één van de meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals

En... vette producten

Samen met Royal FloraHolland digitaliseren we een 100 jaar oude veiling

Meer over Floriday

Met FreshBabel verbinden we de AGF-sector op een nieuwe manier met elkaar

Meer over FreshBabel

Met GreenCommerce automatiseren we bedrijfsprocessen in de AGF-sector

Meer over GreenCommerce

Met HortiHeat maken we de heetste marketingtools

Meer over HortiHeat

FloraXchange is de rijkste sierteeltcatalogus voor exporteurs

Meer over FloraXchange

Maak jij het verschil?

Solliciteer dan 😜

Stuur je CV en motivatie naar Vanja:

vanja@jem-id.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Of zoals wij subtiel zouden zeggen: opbokken!

arrow_upward

JEM-id maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord