arrow_backHome

Shinen als 
front-end developer

Hoe dan?

Ben jij onze digitale held(in)?

Weet jij alles over responsive technieken, heb je oog voor detail en kun je niet wachten om creatieve designs te vertalen tot een levendig geheel? Dan zit je hier aan het goede adres!

(Ben je er al over uit? Solliciteer direct!!).

Wat maakt werken bij JEM-id zo leuk?

Je werkt in een team van specialisten aan mooie projecten. Je hoeft niet bang te zijn om met oude technieken te werken. Bij JEM-id werken we namelijk met de nieuwste technieken zoals React, Typescript, Material-UI en JSS / CSS in Javascript. Verwacht geen groep van typische nerds, maar een jong team waarin je aan afwisselende projecten werkt. Zo werk je de ene dag bijvoorbeeld aan FloraXchange en ga je de volgende dag keihard aan de bak voor HortiHeat of Floriday om nieuwe functionaliteiten in te bouwen. Verder kun je tijdens je werk ongestoord je focus behouden, omdat we de vaste telefoons op onze afdeling hebben weggedaan 👋📞

Waarom we de leukste zijn 🏆

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant. Je komt te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we veel vrijheid hier: genoeg flexplekken, onbeperkt vrije dagen en een dagje thuiswerken omdat de loodgieter komt, is geen probleem. Daarnaast staat JEM-id bekend om veel gezellige borrels, uitjes en feestjes. Kan ook niet anders met onze bioscoop en dakterras 😜

P.S. Wist je trouwens dat we op vrijdagmiddag altijd lunchen met lekkers van de snackbar?  

Jouw werkdag kan er zo uitzien

Om half 9 kom jij het JEM-id pand binnenlopen en worden jouw benen door een vreemde aantrekkingskracht gestuurd naar de koffiepot. Echt waar, jij had hier geen controle over. Maar nu je er toch staat, kun je net zo goed een bakkie voor jezelf en jouw collega inschenken. Nadat je twee koppen koffie hebt ingeschonken, sprint je naar de software afdeling. Jij start met het checken van wat Merge Requests van jouw collega’s in Githost (soort Github, maar toch wel anders). Jij zit lekker in je focus, totdat je een tik op je schouder krijgt van jouw collega, want het is 9 uur en dat betekent: stand-up! Tijdens de stand-up sta je met het developers-team om kort de stand van zaken te bespreken.

Ligt het aan de verse shot cafeïne, of aan het feit dat je aan een nieuw project mag beginnen, maar jij begint enthousiast met programmeren voor een nieuwe feature op Floriday. Rond 13:00 uur probeer je een eitje te scoren en vertel je jouw collega’s hoe ver je wel niet bent in Uncharted 4. Tot jouw verbazing ben je nog helemaal niet zo ver als dat je denkt... Je voelt aan alles dat er een game-marathon aan zal komen vanavond. Na de lunch duik je het Aquarium in met Bas en Dennis. Dit zijn geen bedrijfsgoudvissen, maar twee collega’s waar jij een UI meeting mee hebt. In deze vergaderruimte sparren jullie over de UI en UX van Floriday en hoe deze verbeterd kan worden. Hier komen een hoop nieuwe projecten uit rollen waar jij later weer mee aan de slag kan. De rest van de middag houd jij je bezig met het inbouwen van een grote feature samen met het back-end team van Royal FloraHolland. Zij leveren de API op met een ‘swagger.json.’ Deze zet je in NSwagStudio zodat er een mooie TypeScript API Client uitkomt welke je makkelijk aan kunt roepen in de front-end. Om 17:00 uur maak jij de laatste puntjes af en spring jij weer op de fiets richting huis.

Wij vragen van jou

 • Alles te weten van HTML5, CSS3 en aanvullende technieken
 • Ervaring met JavaScript frameworks zoals Angular en React
 • Kennis te hebben van UX en Google Analytics
 • Ervaring met LESS en/of SASS (pré)
 • Een portfolio waaruit blijkt hoe goed je bent

Wij bieden jou

 • Uitdagend werk met ruimte voor ideeën
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen (o.a. cursussen en trainingen)
 • Leuke uitjes en een gezellige vrijdagmiddagborrel🍻
 • Werken op locatie met dakterras én bioscoop
 • Een heerlijke lunch incl. een eitje (als je op tijd bent tenminste)
 • Werken met de nieuwste technieken
 • Gevulde koek als je collega een foutje maakt
 • Een baan bij één van de meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals

En... vette producten

Samen met Royal FloraHolland digitaliseren we een 100 jaar oude veiling

Meer over Floriday

Met FreshBabel verbinden we de AGF-sector op een nieuwe manier met elkaar

Meer over FreshBabel

Met GreenCommerce automatiseren we bedrijfsprocessen in de AGF-sector

Meer over GreenCommerce

Met HortiHeat maken we de heetste marketingtools

Meer over HortiHeat

FloraXchange is de rijkste sierteeltcatalogus voor exporteurs

Meer over FloraXchange

Maak jij het verschil?

Solliciteer dan 😜

Stuur je CV en motivatie naar Vanja:

vanja@jem-id.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Of zoals wij subtiel zouden zeggen: opbokken!

arrow_upward