arrow_backHome

Vlammen als
AGF kenner

Hoe dan?

Daar pluk je de vruchten van

Is de afkorting AGF jou niet onbekend, houd je ervan om mensen blij te maken, heb je ervaring met softwarepakketten óf vind je het leuk om deze helemaal uit te pluizen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar knappe koppen met een interesse in software(systemen), de AGF sector, óf nog beter; interesse in beiden! Doordat wij steeds meer klanten mogen toevoegen aan ons portfolio, krijgen wij het automatisch ook steeds drukker. Daarbij zijn we hard aan het knallen met GreenCommerce Apps; het gloednieuwe AGF concept van JEM-id waar we nog veel ideeën voor hebben klaarliggen. Om die reden zijn we op zoek naar talenten om ons AGF team te versterken!

Waarom we de leukste zijn

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant. Je komt te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we veel vrijheid hier: genoeg flexplekken, onbeperkt vrije dagen en thuiswerken, is geen probleem. Daarnaast staat JEM-id bekend om veel gezellige (digitale) borrels, uitjes en feestjes. Kan ook niet anders met onze bioscoop en dakterras 😜

P.S. Wist je trouwens dat we op vrijdagmiddag altijd lunchen met iets lekkers van de snackbar?

Jouw werkdag kan er zo uitzien

Om half 9 schuif je achter jouw bureau om goed voorbereid de AGF sprintstart in te gaan. Dit is de (online) meeting die iedere maandagochtend wordt gehouden met het hele AGF team. Tijdens deze meeting worden de projecten besproken die op de planning staan voor de komende sprint. Jij hebt de planning van te voren al even doorgenomen en vertelt in het kort wat jouw bijdrage gaat zijn.

Je hebt een groot project op de planning staan voor een nieuwe klant die met GreenCommerce aan de slag gaat. Voordat zij kunnen starten met het gebruik, gaan zij een implementatieproces in. Jij begeleidt dit proces samen met jouw collega en hebt dus nauw contact met de klant. In verband met een aantal klantwensen die je uit de markt hoort, plan je aan het einde van de dag een afspraak in met een developer die ook betrokken is bij het project.

Je smeert een boterham en kletst wat bij met je collega’s tijdens de lunch. Gelukkig is er ook nog tijd voor een ommetje voordat de middag stand-up begint 🚶‍♂️

Je bent bezig met het uitwerken van een scenario als de telefoon gaat. Het is de key-user van het bedrijf waar jij het project voor draait. Hij belt voor een afspraak op locatie om het productie-onderdeel van GreenCommerce uit te leggen. Jij pakt je agenda erbij en plant een afspraak in voor volgende week.

Aan het einde van de dag heb je een afspraak met een developer om jouw uitgewerkte scenario te bespreken. Jullie komen samen tot een goede oplossing waar de klant heel erg blij mee gaat worden! Na jouw afspraak zegt de klok dat het 5 uur is geweest, tijd om naar huis te gaan!

Wij vragen van jou

 • Het leuk te vinden om je volledig ergens in te storten
 • Klantgericht te zijn
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau te hebben
 • Kennis van / affiniteit met de AGF sector (pré)
 • Ervaring met een (ERP) softwarepakket (pré)
 • Gevulde koek als je een fout maakt (van fouten leren we 😉) 

Wij bieden jou

 • Uitdagend werk met ruimte voor nieuwe ideeën
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen (o.a. cursussen en trainingen)
 • Leuke (corona proof) uitjes en gezellige borrels🍻
 • Werken op locatie met dakterras én bioscoop
 • Gevulde koek als je collega een fout maakt
 • Een baan bij één van de meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals

En... vette producten

Samen met Royal FloraHolland digitaliseren we een 100 jaar oude veiling

Meer over Floriday

Met FreshBabel verbinden we de AGF-sector op een nieuwe manier met elkaar

Meer over FreshBabel

Met GreenCommerce automatiseren we bedrijfsprocessen in de AGF-sector

Meer over GreenCommerce

Met HortiHeat maken we de heetste marketingtools

Meer over HortiHeat

FloraXchange is de rijkste sierteeltcatalogus voor exporteurs

Meer over FloraXchange

Maak jij het verschil?

Solliciteer dan 😜

Stuur je CV en motivatie naar Vanja:

vanja@jem-id.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Of zoals wij subtiel zouden zeggen: opbokken!

arrow_upward

JEM-id maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord