arrow_backHome

Webdesign stage

Solliciteer direct

Periode

Inmiddels hebben wij genoeg toppers aangenomen voor 2018. Daarom zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor het opvolgende jaar. Ben je op zoek naar een stage in webdesign voor 2019? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ben jij onze nieuwe stagiair(e)?

Ben jij een creatieve webdesign stagiair (m/v), lees dan snel verder naar de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van JEM-id!

Wat ga je doen?

team

Je werkt als stagiair(e) webdesign & webdevelopment mee aan uiteenlopende projecten. Van het bedenken en creëren van kleinschalige websites tot grote projecten. Ook behoren het ontwikkelen van social media pagina’s en nieuwsbrieven tot de werkzaamheden. Dit alles voer je uit voor klanten uit diverse sectoren. Natuurlijk ondersteunt het jonge webdesign en webdevelopment team je hierbij. Deze stage is zowel geschikt voor een meewerkstagiair(e) als een afstudeerder.

Wat maakt stagelopen bij JEM-id zo leuk?

team

Wij zijn een jong en ambitieus team. Onze cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid bepaalt onze manier van werken, omdat wij denken dat dit het beste werkt. Wij zien het als onze taak om mensen te bereiken, mensen te ontzorgen en om mensen te verbinden. Jij deelt deze visie en begrijpt wat jij hieraan bij kan dragen.

Ontdek met welke software pakketten je kan gaan werken!

Efficientie
en
Kwaliteit

Wij vragen van jou

Wij bieden jou

Wil jij jouw plekje verzekeren voor 2019? 
Laat het ons weten!

Vanja

Stuur jouw CV, motivatie en portfolio naar Vanja!

Vanja@jem-id.nl
0174 64 26 22

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld