arrow_backHome

Software stage

Solliciteer direct

Periode

Inmiddels hebben wij genoeg toppers aangenomen voor 2018. Daarom zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor het opvolgende jaar. Ben je op zoek naar een stage in software voor 2019? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ben jij onze software (afstudeer)stagiair(e)?

Kun jij niet wachten om nieuwe dingen te leren? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder om te zien hoe het is om stage te lopen bij JEM-id.

Jouw stagedag kan er zo uitzien:

team

Tussen 8 en 9 druppelt iedereen binnen om op tijd te zijn voor de stand-up meeting van 9 uur. Je vertelt wat je die dag van plan bent en hebt daarna kort overleg met je sprint team. Vanaf dat moment ga je samen met je team aan de slag op jullie eigen “team-eiland”. Na sparren met je collega’s begin je samen met een collega aan een supercoole feature die je later online kan zetten. 
Tussen de middag hoop je dat er nog een eitje is en schuif je aan bij de lunch in de kantine. Na de lunch tik je nog een paar bakken koffie (thee of water) weg en focus je je weer op de sprint. Voor zaken die nog niet duidelijk zijn kan je gerust naar de product owner, die zit namelijk vlakbij! Bugs die tussendoor komen kan je zo doorschuiven naar je collega die ‘tussendag’ heeft en ervoor zorgt dat de storingen van die dag niet ten koste van de sprints gaan. 

Benieuwd naar een werkweek van één van onze ontwikkelaars? Check deze pagina.

Wat maakt programmeren bij JEM-id zo leuk?

team

Je hoeft niet bang te zijn dat je met oude technieken hoeft te werken. We werken met de nieuwste technieken zoals Angular, React, REST API's, .NET Core en app-ontwikkeling met PhoneGap. Verwacht geen groep van typische nerds, maar een jong team waarin je aan afwisselende projecten werkt die vooral op de tuinbouw gericht zijn. Verder kun je tijdens je werk ongestoord je focus behouden, omdat we de vaste telefoons op onze afdeling hebben weggedaan.

Ontdek met welke software pakketten je kan gaan werken!

Waarom je écht bij ons moet komen stage lopen?

team

Naast alle info hierboven, zijn wij een jong en ambitieus team. Onze cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid bepaalt onze manier van werken, omdat wij denken dat dit het beste werkt. Wij zien het als onze taak om mensen te bereiken, te ontzorgen en te verbinden. Jij deelt deze visie en begrijpt wat jij hieraan kan bijdragen. En als jij goede ideeën hebt, staat heel JEM-id daarvoor open. Of ze nu iets toevoegen in de huidige software, uniek zijn in onze wereld of ons werk kunnen optimaliseren, kom maar op!

Efficientie
en
Kwaliteit

Wij vragen van jou

Wij bieden jou

Wil jij jouw plekje verzekeren voor 2019? 
Laat het ons weten!

Vanja

Stuur jouw CV en motivatie naar Vanja:

vanja@jem-id.nl

0174-642622