arrow_backHome

Projectcoördinator

Solliciteer direct

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben je communicatief sterk, wil jij graag mensen helpen en collega's ondersteunen en wil jij samen met een team een product in de markt zetten? Lees dan snel verder!

Waarom jij belangrijk bent

Als snelgroeiende onderneming streven wij altijd naar de best passende online oplossing voor onze klanten. We bouwen en onderhouden al onze software zelf. Wij vinden het heel erg belangrijk dat onze producten goed worden ondersteund en dat klanten goed worden geholpen. Als projectcoördinator heb je daar veel invloed op.

Waarom zijn wij op zoek naar jou?

team

Ons product FloraXchange is de afgelopen jaren hard gegroeid. Er zijn veel gebruikers bijgekomen en daardoor is ook het aantal productspecifieke vragen dat dagelijks bij ons binnenkomt steeds meer opgelopen. Doordat wij in juni 2017 een samenwerking aangegaan zijn met Royal Flora Holland en samen bezig zijn met de ontwikkelingen van een nieuw platform: Floriday, zijn er nog meer technische processen en vragen bijgekomen. Jij, als projectcoördinator, gaat je bezighouden met deze technische processen en productspecifieke vragen en zorgt voor de ondersteuning van Floriday. Hierdoor zorg jij voor een glimlach op het gezicht van de gebruiker. Wil jij weten waar jij je heel de dag mee bezig gaat houden? Ontdek Floriday!

Wat maakt werken bij JEM-id zo leuk?

Je komt te werken in de teams van FloraXchange en Floriday. Hierbij werk je op locatie van JEM-id vooral tussen jonge en ambitieuze collega’s. Onze cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid bepaalt onze manier van werken, omdat wij denken dat dit het beste werkt. Wij zien het als onze taak om mensen te bereiken, mensen te ontzorgen en om mensen te verbinden. Jij deelt deze visie en begrijpt wat jij hieraan kan bijdragen. En als jij goede ideeën hebt, staat heel het team daarvoor open. Of ze nu iets toevoegen in de huidige software, uniek zijn in onze wereld of ons werk kunnen optimaliseren, kom maar op!

team

Hoe gaat jouw werkdag eruit zien?

team

Tussen 8 en 9 kom je binnenwandelen en krijg je een kopje koffie of thee aangeboden van één van je collega’s. Je gaat zitten op de FloraXchange/Floriday afdeling binnen het pand van JEM-id. Je start je computer op en beantwoordt de vragen die binnengekomen zijn in de support box. Even later komt er een telefoontje binnen van een gebruiker met een technisch probleem, er gaat ergens in het systeem iets mis. Jij twijfelt geen moment en duikt direct de applicatie in om uit te zoeken wat er aan de hand is. Ondertussen blijf je schakelen tussen mailtjes, telefoontjes en chats van andere gebruikers. Tussen de vragen door heb je een uurtje ingepland met een designer om de resultaten van een testgroep te bespreken. Omdat jij nauw samenwerkt met de testgroep weet jij als geen ander wat de klant wilt. Nadat jouw resultaten worden meegenomen door de designer is het alweer tijd voor de lunch. Na de lunch ga je langs bij een kweker om uit te leggen wat de mogelijkheden van Floriday zijn. Eenmaal terug op kantoor duik je snel de bioscoop in om een presentatie te geven over een nieuwe module die volgende week online wordt gezet, en beantwoord je nog een aantal vragen zodat iedereen weer helemaal up-to-date is. Ondertussen check je nog even de support box en drink je nog een paar koppen koffie leeg en voor je het weet is de dag voorbij.

Efficientie
en
Kwaliteit

Wij vragen van jou

Wij bieden jou

Kom jij het FloraXchange/Floriday team versterken?

Vanja

Stuur jouw motivatie en CV naar Vanja:

Vanja@jem-id.nl

0174-642622

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld