arrow_backHome

ICT specialist / systeembeheerder

Solliciteer direct

Word jij onze ICT topper?

Wil je een product van top tot teen leren kennen, ben je servicegericht en vind je het leuk om mensen te helpen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

Maarre.. wat houdt dat dan in?

team

Als ICT specialist word jij dé productkenner van één van onze software producten. Jij krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en wordt het aanspreekpunt voor klanten wanneer zij vastlopen in het systeem. Heb je zelf een goed idee voor een nieuwe innovatie? Gooi het zeker in de groep, daar hebben we wat aan. Bij JEM-id werken we met een speciaal programma waardoor wij, met toestemming van de klant, kunnen meekijken in het systeem van de klant. Hierdoor kunnen wij nét dat extra stukje service bieden en is de glimlach van de klant ook nét een beetje groter.

Dus niet als :-) maar meer als :-D. Dat is waar we met z'n allen voor gaan!

Jouw werkdag kan er zo uitzien

Om half 8 druppel jij het pand van JEM-id binnen en schuif jij achter jouw PC. Jij wrijft de slaap nog even uit je ogen en ziet dat er een melding voor een update op bliept. Deze voer jij als #Mr(s)Cybersecurity natuurlijk gelijk uit. In de tussentijd help je moeder natuur een handje in de strijd tegen Klaas Vaak, en schenk je jezelf een vers bakkie koffie in. Jouw mailbox is al lekker volgelopen en jij begint met het beantwoorden van een aantal vragen. Om 9 uur is het tijd voor de stand-up. Hier vertel jij dat je ’s middags een demo in een volle bioscoop mag geven over een nieuwe module die ontwikkeld is. Jij bent natuurlijk Albert Einstein op het gebied van deze nieuwe module, dat wordt dus een eitje! Over eitjes gesproken… Om 12:30 uur sprint jij naar de kantine voor een verse boterham én een gekookt eitje. Na de lunch ga je verder met het uitwerken van nieuwe wensen van een bestaande klant. Speaking of the devil, krijg je precies een belletje van hem. Hij zit met zijn handen in het haar omdat hij telkens een foutmelding krijgt bij de orderinvoer. Jij verlost de man uit zijn lijden door met hem mee te kijken in het systeem. Je weet een aantal instellingen te veranderen en binnen een paar minuten heb jij de klant weer op weg geholpen. Hij geeft jou een virtueel schouderklopje en jullie nemen afscheid. In de tussentijd wordt er ook nog een vers bakkie koffie door jouw collega ingeschonken. Dubbele winst! Het laatste uurtje van de dag geef je een demo in een volle bioscoop. Jij weet alles tot in de puntjes uit te leggen en beantwoordt nog een aantal vragen van de bezoekers. Nadat iedereen het pand heeft verlaten check jij nog snel even jouw mailbox. Wanneer je ziet dat deze netjes is bijgewerkt, stap je met een goed gevoel op de fiets naar huis.

team

Wat maakt werken bij JEM-id zo leuk?

team

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant. Je komt te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we veel vrijheid hier: genoeg flexplekken, onbeperkt vrije dagen en een dagje thuiswerken omdat de loodgieter komt, is geen probleem. Daarnaast staat JEM-id bekend om veel gezellige borrels, uitjes en feestjes. Kan ook niet anders met onze bioscoop en dakterras ;-)

P.S. Wist je trouwens dat we op vrijdagmiddag altijd lunchen met lekkers van de snackbar?  

Efficientie
en
Kwaliteit

Wij vragen van jou

Wij bieden jou

Kun je niet wachten om te starten? Solliciteer direct:

Vanja

Stuur jouw CV en motivatie naar Vanja

Vanja@jem-id.nl

0174 - 64 26 22

 

 

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld