arrow_backHome

Front-end stage

Solliciteer direct

Periode

Inmiddels hebben wij genoeg toppers aangenomen voor 2018. Daarom zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor het opvolgende jaar. Ben je op zoek naar een webdeveloper stage voor 2019? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ben jij onze front-end developer stagiair(e)?

Ben je als front-end webdeveloper op zoek naar een uitdagende stage waar je je creatieve en technische skills kwijt kan?

Heb je oog voor detail en kun je niet wachten om designs tot leven te laten komen? Lees dan snel verder!

Wat maakt stage lopen op de web-afdeling leuk? 

team

Je werkt in een team van specialisten aan mooie projecten. Je hoeft niet bang te zijn om met oude technieken te werken, want je krijgt voldoende tijd om je te verdiepen in nieuwe technieken. Daarnaast maken wij gebruik van o.a. het nieuwste CMS 'Lumen', waardoor we zonder hulp van een developer, functionaliteiten in kunnen bouwen. Hierdoor zijn we als webteam flexibel én hebben veel mogelijkheden om voor onze klanten een mooie website en applicatie te maken met de laatste technieken.

...en wat maakt stage lopen bij JEM-id zo leuk?

team

Wij zijn een jong en ambitieus team. Onze cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid bepaalt onze manier van werken, omdat wij denken dat dit het beste werkt. Wij zien het als onze taak om mensen te bereiken, mensen te ontzorgen en om mensen te verbinden. Jij deelt deze visie en begrijpt wat jij hieraan bij kan dragen.

Ontdek met welke software pakketten je kan gaan werken!

Efficientie
en
Kwaliteit

Wij vragen van jou

Wij bieden jou

Wil jij jouw plekje verzekeren voor 2019? 
Laat het ons weten!

Vanja

Stuur jouw CV en motivatie naar Vanja

vanja@jem-id.nl

0174-642622

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.