arrow_backHome

Front-end developer

Solliciteer direct

Ben jij onze digitale held?

Weet jij alles over responsive technieken, heb je oog voor detail en kun je niet wachten om creative designs tot leven te laten komen?

Dan zit je hier aan het goede adres!

Wat maakt werken bij JEM-id zo leuk?

team

Je werkt in een team van specialisten aan mooie projecten. Je hoeft niet bang te zijn om met oude technieken te werken. Bij JEM-id werken we namelijk met de nieuwste technieken zoals React, Typescript, Material-UI en JSS / CSS in Javascript. Verwacht geen groep van typische nerds, maar een jong team waarin je aan afwisselende projecten werkt. Zo werk je de ene dag bijvoorbeeld aan GreenCommerce en ga je de volgende dag keihard aan de bak voor FloraXchange of Floriday om nieuwe functionaliteiten in te bouwen. Verder kun je tijdens je werk ongestoord je focus behouden, omdat we de vaste telefoons op onze afdeling hebben weggedaan.

Jouw werkdag kan er zo uitzien

Om half 9 kom jij het JEM-id pand binnenlopen en worden jouw benen door een vreemde aantrekkingskracht gestuurd naar de koffiepot. Echt waar, jij had hier geen controle over. Maar nu je er toch staat, kun je net zo goed een bakkie voor jezelf en jouw collega inschenken. Nadat je een bakkie achterover hebt gedrukt, sprint je naar de software afdeling. Daar tik je eerst jouw collega op de linker schouder, terwijl je aan de rechterkant staat. Echt een flauwe domme grap, maar hij werkt wel. Score! Jij start met het checken van wat Merge Requests van jouw collega’s in Githost (soort Github, maar toch wel anders). Jij zit lekker in je focus, totdat je een tik op de linkerschouder krijgt van jouw collega. Shit, trap je in je eigen grap. Lullig. Je werd aangetikt omdat het 9 uur is en dat betekent: stand-up! Tijdens de stand-up sta je met het developers-team om kort de stand van zaken te bespreken.

Ligt het aan de verse shot cafeïne, of aan jouw natuurlijke passie voor codes, maar jij gaat als een malle verder met programmeren van een nieuwe feature waar je gisteren aan begonnen was. Rond 13:00 uur probeer je een eitje te scoren en vertel je jouw collega’s hoe ver je wel niet bent in Uncharted 4. Tot jouw verbazing ben je nog helemaal niet zo ver als dat je denkt en het zweet begint al op je voorhoofd te broeien. Je voelt aan alles dat er een game-marathon aan zal komen vanavond. Na de lunch duik je het Aquarium in met Bas en Dennis. Dit zijn geen bedrijfsgoudvissen, maar twee collega’s waar jij een UI meeting mee hebt. Jij duikt ook niet letterlijk in een aquarium, kom op zeg, we zijn hier geen dierentuin. In deze vergaderruimte sparren jullie over de UI en UX van Floriday en hoe deze verbeterd kan worden. Hier komen een hoop nieuwe projecten uit rollen waar jij later weer mee aan de slag kan. De rest van de middag houd jij je bezig met het inbouwen van een grote feature samen met het back-end team van Royal FloraHolland. Zij leveren de API op met een ‘swagger.json.’ Deze gooi je in NSwagStudio zodat er een mooie TypeScript API Client uitkomt welke je makkelijk aan kunt roepen in de front-end. Om 17:00 uur maak jij de laatste puntjes af en spring jij weer op de fiets richting huis.

team

Waarom je écht bij ons moet komen werken

team

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant. Je komt te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we veel vrijheid hier: genoeg flexplekken, onbeperkt vrije dagen en een dagje thuiswerken omdat de loodgieter komt, is geen probleem. Daarnaast staat JEM-id bekend om veel gezellige borrels, uitjes en feestjes. Kan ook niet anders met onze bioscoop en dakterras ;-)

P.S. Wist je trouwens dat we op vrijdagmiddag altijd lunchen met lekkers van de snackbar?  

Efficientie
en
Kwaliteit

Wij vragen van jou

Wij bieden jou

Ben jij onze digitale held? Solliciteer dan direct!

Vanja

Stuur jouw CV, motivatie en jouw werk naar Vanja

Vanja@jem-id.nl
0174 64 26 22

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld