arrow_backHome

Sales- en marketingspecialist

Solliciteer direct

Over Lumen

team

Iedereen wil online aanwezig zijn. Er zijn daarom veel bedrijven die hun geld verdienen met het verkopen van websites. Veel van deze bedrijven hebben niet de expertise in huis om een website ground-up te ontwikkelen en maken hun klanten daarom blij met een template. Het gevolg is dat heel veel websites er op het moment nagenoeg hetzelfde uitzien, en erger nog, het internet wordt één grote eenheidsworst.


Wij weigeren te geloven dat creativiteit plaats moet maken voor productiewerk en hebben met dit in het achterhoofd Lumen gebouwd. Lumen is een tool om ‘handcrafted’ websites te bouwen met HTML, en een CMS in één. Lumen maakt het bouwen van een website veel minder complex, zodat bouwers tijd over houden voor creativiteit. Zo hoef je door slimme toevoegingen aan je HTML niet meer te programmeren en ben je geen tijd kwijt aan het regelen van hosting. Een website staat namelijk direct online.


Niet alleen webbouwers maken gebruik van Lumen, maar ook studenten en online professionals zoals marketeers, tekstschrijvers en vertalers die met elkaar een community vormen.

Zo kan iedereen zich focussen op de dingen waar hij of zij goed in is en haalt de eigenaar van de website het maximale resultaat.

Weg met de templates en de ‘one-fits-all’ pakketten, daar geloven we namelijk niet in.

Wat ga je doen?

Oké. We hebben het product, een missie en een mascotte. We missen alleen iemand die ‘het woord’ wil verspreiden. Iemand die het land doorkruist om webbouwers, studenten, vertalers, marketeers, fotografen, eigenlijk gewoon iedereen die iets bijdraagt aan een website enthousiast te maken om met Lumen te gaan werken.

Hoe?

Jij bent niet bang om de telefoon te pakken en springt in de auto om potentiële klanten te benaderen. Bij deze klanten presenteer je het product door middel van een demonstratie. Uiteraard kan deze dan niet anders dan volmondig 'JA' zeggen. Aan jou ook de taak om zo uiteindelijk je eigen klantenkring op te bouwen en het contact te onderhouden. Ondertussen bedenk je ludieke marketing acties en zorg je ervoor dat klanten ook naar ons komen, hierbij mag je natuurlijk gebruik maken van SEO en SEA, zolang je maar probeert en kijkt wat het resultaat is. 

Wat maakt werken bij JEM-id zo leuk?

team

Wij zijn een jong en ambitieus team. Onze cultuur van - vrijheid en verantwoordelijkheid bepaalt onze manier van werken, omdat wij denken dat dit het beste werkt. Wij zien het als onze taak om mensen te bereiken, mensen te ontzorgen en om mensen te verbinden. Jij deelt deze visie en begrijpt wat jij hieraan kan bijdragen.

Efficientie
en
Kwaliteit

Wij vragen van jou

Wij bieden jou

Word jij onze nieuwe collega?

Vanja

Stuur snel je motivatie en CV naar Vanja:

Vanja@jem-id.nl

0174-642622

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld