arrow_backHome

Front-end developer

Solliciteer direct

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben je als front-end webdeveloper op zoek naar een uitdagende baan waar je je creatieve en technische skills kwijt kan?

Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Websites maken… En niet zomaar websites. Als front-end developer zorg je ervoor dat een ontwerp tot leven komt als website of webapplicatie. Je zorgt dat de website goed werkt op allerlei verschillende devices en je weet hoe je een website SEO-technisch en gebruiksvriendelijk bouwt. Bugs in de user interface verbazen je, maar deze los je zo snel mogelijk op. Je begrijpt dat er meer dan 4 breakpoints zijn in een responsive design en houdt hier in je werk rekening mee. Je houdt de laatste ontwikkelingen op webgebied goed in de gaten om er zo voor te zorgen dat je deze ontwikkelingen door kan voeren in het nieuwe ontwerp van je klanten. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je neemt dan ook graag het voortouw om een nieuw voorstel te doen. 

Wat maakt werken op de web-afdeling zo leuk?

team

Je werkt in een team van 3 tot 5 andere webbers, elk met hun eigen specialisatie. Je hoeft niet bang te zijn om met oude technieken te werken. Wij werken namelijk sinds kort met Lumen (Content Management Systeem), waardoor we zonder hulp van een developer, functionaliteiten in kunnen bouwen. Hierdoor zijn we als webteam flexibel én hebben veel mogelijkheden om voor onze klanten een mooie website te maken volgens de laatste ontwikkelingen.

Wat maakt werken bij JEM-id zo leuk?

team

Wij zijn een jong en ambitieus team. Onze cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid bepaalt onze manier van werken, omdat wij denken dat dit het beste werkt. Wij zien het als onze taak om mensen te bereiken, mensen te ontzorgen en om mensen te verbinden. Jij deelt deze visie en begrijpt wat jij hieraan bij kan dragen.

Efficientie
en
Kwaliteit

Wij vragen van jou

Wij bieden jou

Enthousiast? Solliciteer dan direct!

Vanja

Stuur jouw CV, motivatie en jouw werk naar Vanja

Vanja@jem-id.nl
0174 64 26 22

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld