arrow_backHome

(Junior) Applicatiebeheerder FloraXchange

Solliciteer direct

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben je technisch, weet jij ieder probleem te vinden en op te lossen en vind je het ook nog leuk om mensen te helpen? Lees dan snel verder!

Waarom zijn wij op zoek naar jou?

team

FloraXchange is de afgelopen jaren hard gegroeid, er zijn veel gebruikers bijgekomen en daardoor is ook het aantal vragen dat dagelijks bij ons binnenkomt steeds meer opgelopen. Afgelopen juni zijn we een samenwerking aangegaan met Royal FloraHolland, vanuit deze samenwerking zijn we een nieuw platform aan het ontwikkelen: Floriday. Deze ontwikkeling zorgt voor nog meer technische processen en productspecifieke vragen. Jij, als applicatiebeheerder, gaat je bezighouden met deze technische processen en zorgt voor een glimlach op het gezicht van de gebruiker.

Wat maakt werken bij FloraXchange zo leuk?

team

Wij zijn een jong en ambitieus team. Onze cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid bepaalt onze manier van werken, omdat wij denken dat dit het beste werkt. Wij zien het als onze taak om mensen te bereiken, mensen te ontzorgen en om mensen te verbinden. Jij deelt deze visie en begrijpt wat jij hieraan kan bijdragen. En als jij goede ideeën hebt, staat heel het team daarvoor open. Of ze nu iets toevoegen in de huidige software, uniek zijn in onze wereld of ons werk kunnen optimaliseren, kom maar op!

Hoe gaat jouw werkdag eruit zien?  

team

Tussen 8 en 9 kom je binnenwandelen en krijg je een kopje koffie of thee aangeboden van één van je collega’s. Je gaat zitten op de FloraXchange afdeling binnen het pand van JEM-id. Je start je computer op en beantwoordt de vragen die binnengekomen zijn in de support box. Even later komt er een telefoontje binnen van een gebruiker met een technisch probleem, er gaat ergens in het systeem iets mis. Jij twijfelt geen moment en duikt direct de applicatie in om uit te zoeken wat er aan de hand is. Ondertussen blijf je schakelen tussen mailtjes, telefoontjes en chats van andere gebruikers. Je hebt het probleem maar net opgelost als het alweer tijd is voor de lunch. Na de lunch beantwoord je nog een aantal vragen van gebruikers, jij kent het product door en door dus dit is voor jou geen enkel probleem. Je analyseert wat de wensen van de gebruikers zijn, en waar nodig geef je wijzigingen door aan de software afdeling. Ondertussen drink je nog een paar koppen koffie leeg en voor je het weet is het is de dag voorbij.

Efficientie
en
Kwaliteit

Wij vragen van jou

Wij bieden jou

Word jij onze nieuwe collega? 

Vanja

Stuur jouw CV en motivatie naar Vanja:

vanja@jem-id.nl

0174-642622

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.